Case Studies: Tahoe Center for Environmental Sciences

June 12, 2009
 
Please rate this resource: 

The Tahoe Center for Environmental Sciences (TCES) is a three-story, 45,000 ft2 building on Sierra Nevada College's Lake Campus. Located in Incline Village, Nevada, the building serves as a research laboratory for scientists and students working in the Lake Tahoe watershed region, and includes lab space, offices, classrooms, teaching labs, and various support spaces. Designed by the Collaborative Design Studio (formerly Lundahl and Associates) of Reno, and constructed by Turner Construction, the project demonstrates how an ambitious project team can successfully reduce energy usage by implementing a variety of innovative mechanical designs at minimal additional first cost.

 
 Earlier Comments

by , at